Deel jouw ervaring

Betrokken bij de hulpverlening

Een behandeling is vaak effectiever wanneer familie en vrienden daarbij een rol krijgen. Dat ervaren wij van de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA). Het is niet alleen effectiever in de praktijk, maar het blijkt ook uit onderzoek. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de cliënt, mensen uit zijn omgeving en de hulpverleners. Zo kunnen naastbetrokkenen informatie geven over het ziekteverloop en over de effecten van een behandeling. Het goed betrekken van familie en vrienden van de cliënt bij de behandeling kan het vergemakkelijken dat de cliënt zijn oude leven weer op kan pakken.

Steun tijdens behandeling

Het kan ingrijpend zijn als je als naaste van de cliënt meemaakt dat hij of zij in behandeling is. Daarom wil de SPA de gevoelens die hierbij komen kijken graag verminderen. Dit is niet alleen prettig voor jou als naaste, maar ook omdat je je dan beter kan inzetten voor het herstel van de cliënt.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Spoedeisendepsychiatrieamsterdam - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin